Ἄνθρωποι τῆς Ἰδέας μας καὶ ὄχι τῶν καιρῶν μας…

Στην σημερινή κοινωνία, όπου η επιτήδευση,  η προπαγάνδα και η χειραγώγηση έχουν διαβρώσει κάθε πτυχή της ζωής μας, δεν είναι μη αναμενόμενη η ξεδιάντροπη πρακτική του Συστήματος να προωθεί την χρήση των νόμιμων ναρκωτικών, όπως το αλκοόλ, τα τσιγάρα, οι θύλακες νικοτίνης, τα ηλεκτρικά τσιγάρα κ.λπ.. Πρόκειται για μια στρατηγική που αποσκοπεί στην δημιουργία σκλάβων του συστήματος, σκλάβων εξαρτημένων από τις ουσίες που το ίδιο τους παρέχει και, κατά συνέπειαν, αδυνάμων να αντιδράσουν και να αντισταθούν.

Το αλκοόλ, τα τσιγάρα, τα κοινωνικά δίκτυα ιστού, καθώς επίσης το νόμιμο δωρεάν πορνό, συνήθως όλα εβραιοκρατούμενα, είναι τα πιο επικίνδυνα νόμιμα ναρκωτικά. Καταστρέφουν την ψυχική και την σωματική υγεία των νέων του λαού μας, οδηγούν σε εθισμό, έλλειψη συγκέντρωσης, δυναμισμού, διάθεσης για αγώνα και, τελικά, σε οικονομική και κοινωνική υποδούλωση.

Παρά τα με επιστημονικές έρευνες καλώς τεκμηριωμένα αρνητικά αποτελέσματά τους όλες οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να επιτρέπουν την διαφήμισή τους. Γιατί; Μη ξεχνάτε ότι στην ζωή μόνο ένας θέλει ειρήνη και ησυχία: Το εγκαθιδρυμένο καθεστώς! Τα θύματα του καθεστώτος (εφ᾿ όσον υπάρχει η στοιχειώδης αντίληψη να αντιληφθούν ότι είναι τέτοια, ατομικώς και συλλογικώς) απαιτούν αλλαγή, ανατροπή και επανάσταση!

Γι’ αυτό κι αμφότεροι οι πόλοι του Συστήματος, ήτοι τα μεγάλα τραστ και οι κυβερνήσεις, συνεργάζονται, εν προκειμένῳ εκμεταλλευόμενες την ροπή του ανθρώπου προς τις καταχρήσεις και την ανάγκη για απόδραση και ανακούφιση από το άγχος και την αφόρητη πίεση της καθημερινότητας, μιας θλιβερής καθημερινότητας που το ίδιο το σύστημα δημιούργησε απομυζώντας, καταπνίγοντας και απονεκρώνοντας τον οργανικό και κοινοτικό βίο των Εθνών και ερημώνοντας το ουσιώδες ψυχοπνευματικό φορτίο των νοσηρά συρρικνωμένων κι εγωποιημένων ατόμων χωρίς βαθύτερα φορτία κι ανωτέρα προοπτική που να υπερβαίνει τον ελεεινό εαυτούλη τους… Οι μεν επιχειρήσεις για το κέρδος, ως γνήσιοι εκφρασταί  του του καπιταλισμού, οι δε κυβερνήσεις για να έχουν ένα ευχερώς χειραγωγήσιμο λαό αποχαυνωμένων κι αχρηστευμένων κρετίνων.

Η προώθηση αυτού του τρόπου ζωής είναι μια καλά σχεδιασμένη και εκτελεσμένη επιχείρηση από ψυχολόγους και δημαγωγούς που μελετούν και γνωρίζουν καλά την ψυχολογία των μαζών και εφαρμόζουν κοινωνική μηχανική. Στόχος τους να κρατηθεί η κοινωνία υποταγμένη και ελεγχόμενη. Χωρίς ανώτερες αξίες και στόχους, αποκομμένη από την Κοινότητα, με κέντρο του σύμπαντος τον ψεύτικο θεό-είδωλο: το “ΕΓΩ”!  Ένας πολίτης που είναι εθισμένος (σε ο,τιδήποτε) και, άρα, εξηρτημένος είναι ένας πολίτης αδύναμος, ευάλωτος και εύκολα χειραγωγούμενος. Η εξάρτηση από τέτοιες ουσίες καθιστά τους ανθρώπους ανίκανους να σκέφτονται καθαρά και να αντιδρούν σε καταστάσεις που απαιτούν διαυγή κι ανεπηρέαστη ματιά, λογική και σθένος.

Σε μια εποχή που οι προκλήσεις διαρκώς εντείνονται και η εξάρτηση από τον υλισμό και την τεχνολογία κυριαρχεί, η συστηματική γυμναστική, η επιστροφή στη φύση της ευρωπαϊκής γης και η μελέτη βιβλίων αναδεικνύονται εις ισχυρά εργαλεία για την διαμόρφωση ενός σύγχρονου πολεμιστή της Ιδέας και της Φυλής. Αυτές οι πρακτικές δεν είναι απλώς μέθοδοι αυτοβελτίωσης αλλά θεμελιώδεις λίθοι για την αναγνώριση και σταδιακή πραγμάτωση ίσως κάποτε της αληθινής ελευθερίας.

 -“Μα αυτά είναι δύσκολο να γίνουν, είμαστε άνθρωποι των καιρών μας”, θα μας πουν!

Λάθος! Ο πραγματικός Ιδεολόγος, ο στρατευμένος στην Ιδέα που είναι φύσει και θέσει επαναστάτης δεν αφήνει τον καιρό που ζει να τον διαμορφώσει – αλλά διαμορφώνει ο ίδιος τον καιρό του!

Η βαθύτερη, προσωπική και ουσιαστική επανάσταση που προτείνει η κοσμοθεωρία του εθνικού κοινωνισμού απευθύνεται σε σύγχρονους Ηρακλείδες!

Ηρακλείδες που πάντοτε επιλέγουν την οδό της αρετής, ακόμη και αν κανείς άλλος δεν το κάνει.

Για μια μαχητική Εθνική νεολαία χωρίς εξαρτήσεις, με το πνεύμα ακμαίο, την ψυχή αμόλυντη και το σώμα άλκιμο!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Τηλέμαχος Εὐαγγέλου