Η πληθυσμιακή άλωση της Ευρώπης από την αλλόφυλη λαίλαπα και ο ρόλος της 5ης φάλαγγας των προδοτών!

Είτε το αντιλαμβάνεται κανείς είτε όχι, η κολοσσιαίων διαστάσεων επιχείρηση συστηματικού εποικισμού της Ευρώπης από αλλοφύλους (κατ’ ουσίαν πρόκειται για την υλοποίηση του “Σχεδίου Kalergi”, που προβλέπει την αντικατάσταση των γηγενών λευκών Ευρωπαίων – στις ίδιες τις ευρωπαϊκές πατρίδες τους – από Αφρικανούς και Ασιάτες εποίκους, που ψευδεπίγραφα βαπτίζονται «πρόσφυγες», με τελικό στόχο την διαμόρφωση κοινωνιών-μιγάδων!), εξελίσσεται μεθοδικώς, χωρίς ουσιαστική ανάσχεση, παρά τις κατά τόπους αντιδράσεις που προκαλεί σε πολιτικό επίπεδο αυτή η ριζική πληθυσμιακή μεταβολή, ορατή συνέπεια της οποίας είναι η εκλογική άνοδος κομμάτων που προβάλλουν θέσεις περιορισμού της μεταναστεύσεως. Ωστόσο, ακόμα και στις χώρες στις οποίες κάποια κόμματα με αντιμεταναστευτικές προεκλογικές διακηρύξεις αποκτούν πρόσβαση στην διακυβέρνηση (όπως, επί παραδείγματι, στην Ιταλία), η πολιτική περιορισμού των μεταναστευτικών ροών είναι αναιμική και κατ’ ουσίαν ανεπαρκής, διότι το μόνο που καταφέρνουν οι κυβερνήσεις αυτές είναι απλώς να θέτουν κάποια επιβραδυντικά εμπόδια στις επιχειρήσεις «διάσωσης», που εργολαβικά διεκπεραιώνουν οι διάφορες (εγκληματικές), παχυλά χρηματοδοτούμενες από υπόπτους χορηγούς, ΜΚΟ. Οσάκις, δε, αυτές οι εγκληματικές συμμορίες με τα ψευτοανθρωπιστικά προσωπεία αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια στο εγκληματικό τους έργο, σκούζουν προς πάσα κατεύθυνση, υπονομεύοντας ποικιλοτρόπως όσους ξεσκεπάζουν στην εγκληματική δράση τους. Στην Ιταλία στην οποία ανεφέρθημεν, η μη κυβερνητική οργάνωση SOS Méditerranée στηλίτευσε πρόσφατα την πολιτική περιορισμών που επιβάλλονται σε πλοία «ανθρωπιστικών» οργανώσεων τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μεταναστών διότι αυτοί οι περιορισμοί συνεπάγονται «μεγάλη» επιπλέον οικονομική επιβάρυνση… (https://www.zougla.gr/kosmos/metanasteftiko-i-mko-sos-mediterranee-katangellei-ti-megali-epipleon-oikonomiki-epivarynsi-pou-synepagontai-oi-periorismoi-tis-italias/).

Δυστυχώς δεν μπορεί να περιμένει κανείς πολλά από τα “αντιμεταναστευτικά” κόμματα, διότι, τα πλείστα εξ αυτών, στην προσπάθεια να καταστούν αποδεκτά, βάζουν τόσο νερό στο κρασί τους που, στην πραγματικότητα μοιάζει να μη διαφέρουν από τους εχθρούς. Τρανό παράδειγμα το γερμανικό Afd, που πρόσφατα κατήγαγε θριάμβους σε τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν σε κρατίδια της ανατολικής Γερμανίας, προκαλώντας ρίγη τρόμου στους απανταχού “δημοκράτες” με την εκλογική του απήχηση.

Η κιβδηλότητα αποδεικνύεται ήδη από μία αφίσα του περί ου ο λόγος κόμματος που καλεί τους ψηφοφόρους να το επιλέξουν προκειμένου “να κάνουμε το Βερολίνο ασφαλές για Ιουδαίους και για κιναίδους”!!

Η είδηση όμως που προκαλεί πραγματικό σοκ, καθιστώντας αντιληπτό το μέγεθος της συμφοράς, διότι αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο πραγματικός εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών, λειτουργώντας ως «5η φάλαγγα» είναι η ακόλουθη, πραγματικά απίστευτη:
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λοιπόν, έχει παράσχει χρηματοδότηση ύψους σχεδόν εννέα εκατομμυρίων ευρώ σε μια οργάνωση που βοηθά λαθρομετανάστες – των οποίων οι αιτήσεις ασύλου έχουν απορριφθεί – καλώντας τους να αποφύγουν την απέλαση με κάθε τρόπο, ακόμη και προκαλώντας επεισόδια μέσα σε αεροπλάνα. Πρόκειται για το «Handbook Germany», μια πλατφόρμα για τους μετανάστες που χρηματοδοτείται από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που δίνει αυτού του είδους τις «συμβουλές».
Στη σελίδα με τίτλο «Απέλαση», το εγχειρίδιο εξηγούσε ορισμένους διαδικαστικούς κανόνες που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και τόνιζε: «Οι γονείς μπορούν να απελαθούν μόνο μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους».
Παρέπεμπε ακόμη σε δικηγόρους και οργανώσεις βοήθειας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους μετανάστες που αντιμετώπιζαν απέλαση και σημείωνε: «Τα έξοδα της αγωγής μπορεί να αναληφθούν από το κράτος».
Συνεχίζει δε σημειώνοντας: «Εάν η αγωγή δεν ήταν ελπιδοφόρα, μπορείτε να προσπαθήσετε να καταθέσετε αίτηση στο κρατικό κοινοβούλιο ή στην Μπούντεσταγκ ή να βρείτε προστασία σε μια εκκλησία», ενώ ως εναλλακτική λύση επισήμανε τον κανονισμό του Δουβλίνου. Ο οποίος επιτρέπει να θεωρούνται «απαράδεκτες» οι αιτήσεις ασύλου, εάν μια άλλη χώρα της ΕΕ είναι υπεύθυνη για τη διεκπεραίωση του αιτήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο αιτών άσυλο μπορεί να μεταφερθεί στην εν λόγω χώρα εντός εξαμήνου. Το εγχειρίδιο δηλαδή συμβουλεύει τους λαθρομετανάστες να ζητήσουν να επιστρέψουν σε κάποια από τις χώρες εισόδου – όπως η Ελλάδα ή η Ιταλία – αντί να μεταφερθούν πίσω στην χώρα τους. Ωστόσο, εάν ο αιτών άσυλο καταθέσει επείγουσα αίτηση αμφισβήτησης αυτής της απόφασης, μπορεί να μηδενίσει την αντίστροφη μέτρηση της εξάμηνης μεταφοράς.
Μια άλλη συμβουλή που υπάρχει στο εγχειρίδιο ήταν η εξής: «Εάν απελαθείτε και δεν έχετε μαζί σας μετρητά, η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να σας παραδώσει χαρτζιλίκι».
Εάν ένας επίδοξος αιτών άσυλο ήθελε να ανατρέψει την απέλαση, το εγχειρίδιο εξηγούσε ότι οι μετανάστες θα πρέπει να αναφερθούν σε αυτό που αποκαλούσε νέες ενδείξεις δίωξης στη χώρα καταγωγής τους και να αναφερθούν σε «σοβαρό τραύμα λόγω πολέμου που μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί».
Μετά την απέλαση, ο απελαθείς θα πρέπει επίσης να προσλάβει έναν δικηγόρο, συμβούλευσε η ομάδα, και να ζητήσει βοήθεια από οργανώσεις όπως η ProAsyl, η μεγαλύτερη οργάνωση υπεράσπισης της μετανάστευσης στη Γερμανία.
Αλλά δεν σταματούν εκεί οι «συμβουλές». Σε περίπτωση που η αίτηση απέλασης εγκριθεί, ο ιστότοπος φτάνει στο σημείο να προτείνει τη βίαιη αντίσταση, συμβουλεύοντας τους απορριφθέντες αιτούντες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους στο αεροπλάνο «μη καθήμενοι στο αεροπλάνο και καθιστώντας σαφές ότι δεν παίρνουν το αεροπλάνο με τη θέλησή τους». Το εγχειρίδιο συνιστά επίσης, σε αυτή την περίπτωση, την ενεργό αντίσταση των επιβατών προς υποστήριξη των μεταναστών.
(Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1580520/i-e-e-edose-9-ekat-evro-gia-egxeiridio-pos-na-apofeygoun-oi-paranomoi-metanastes-tin-apelasi).
Παρόμοια εξωφρενικά γεγονότα συμβαίνουν και στην Ελλάδα, με τις καθημερινές «διασώσεις» λαθροεποίκων που διεκπεραιώνονται με λέμβους από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά νησιά με την συνδρομή μάλιστα του λιμενικού καθώς και διαφόρων προθύμων φιλελέφτ «ψυχοπονιάρηδων» αλληλέγγυων πεμπτοφαλαγγιτών, όπως η εμετική «ψυχοπονιάρα» δήμαρχος Τήλου… (https://www.protothema.gr/greece/article/1537176/tilos-kuria-mou-auto-to-nisi-den-kanei-gia-esas-apadise-i-dimarhos-se-gunaika-metanastes/ ) που κόπτεται για τα διακαιώματα των λαθροεποίκων την ίδια ώρα που η χώρα κατακλύζεται από τα στίφη των βαρβάρων, όπως παρατηρούν ακόμα και εξωτερικοί παρατηρητές, που διαπιστώνουν εκτίναξη των παρανόμων μεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα κατά 222%!!! (https://www.newsbreak.gr/kosmos/690357/sok-apo-tin-galliki-le-figaro-ayxisi-222-ton-paranomon-metanaston-stin-ellada/ ).
Ο οξυδερκής αναλυτής των δημογραφικών δεδομένων Αναστάσιος Λαυρέντζος με τρία εξαιρετικώς εμπεριστατωμένα και περιεκτικά κείμενά του που δημοσιεύθηκαν στην έγκριτη ιστοσελίδα slpress, αποκαλύπτει τις διαστάσεις της προδοσίας, που διαπράττει το ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο, καθώς με την πολιτική του συντελεί δραστικά στην σιωπηρή δημογραφική άλωση της Ελλάδας με ένα τρόπο εντελώς τραγικό:

https://slpress.gr/politiki/metanasteftiko-sinexizetai-o-siopiros-epoikismos-tis-elladas/#google_vignette

https://slpress.gr/politiki/pos-i-ellada-ginetai-ifigeneia-tis-evropis-sto-metanasteftiko/

https://slpress.gr/ethnika/stratigiko-oplo-tis-agkiras-kata-tis-elladas-i-paranomi-metanastefsi/