Ἱερὸς Λόχος καὶ Ἅρμα: Κοινὴ ἐθνοκοινοτικὴ δρᾶσις οἰκολογικῆς ἀποκαταστάσεως.

Την Κυριακή, 15.09.2024, ο Σύνδεσμος Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως «ΑΡΜΑ» συμμετέσχε με κλιμάκιο συναγωνιστών στην οικολογική δράση της φιλικής μας Πολιτικής Κινήσεως «Ιερός Λόχος».

Απευθυνόμενοι άμεσα στην κοινωνία και στην καθημερινότητά της και πραγματοποιώντας μίαν ουσιαστική πολιτική δραστηριότητα μεστή ιδεολογικού νοήματος, όπου η βιοθεωρία γίνεται πράξη, βρεθήκαμε νωρίς το πρωί στην Αραβησσό Πέλλας, σε ένα πανέμορφο τοπίο με ρέοντα νερά και την φύση στα καλύτερά της. Ένα μέρος όπου, σε άλλες εποχές, θα έπαιζαν παιδιά και θα ήταν τόπος συνάντησης για όλη την κοινότητα.
Εμείς βρεθήκαμε μπροστά σ᾿ ένα τοπίο όπου ο μέσος μαζάνθρωπος, που δυνάμει του συγχρόνου τρόπου ζωής και της ασυδοσίας/δημοκρατίας δεν έχει διατηρήσει καμμίαν ανώτερη από το κατώτερο μικρο-εγώ του ζώσα συνείδηση, είχε φροντίσει να «στολίσει» το πανέμορφο περιβάλλον με εκατοντάδες πλαστικά και αλουμινένια κουτιά, καλαμάκια και κούπες μιας χρήσεως, πλαστικές συσκευασίες και σακούλες, χαλιά, καρέκλες και δεκάδες άλλα σκουπίδια. Διότι η οικολογική τους συνείδηση φτάνει μέχρι το να πάνε στην φύση αλλά για να την μολύνουν, υποβαθμίσουν και καταστρέψουν….
Εμείς, ως πολιτικοί στρατιώτες της μόνης ιδεολογίας που έχει θεμελιώδεις πυλώνες της το Αίμα της Φυλής και την Γη, εξ ορισμού δηλαδή μιας κοσμοθεωρήσεως γνησίως  και ειλικρινώς και βαθύτατα φυσιολατρικής, βρεθήκαμε εκεί για να προστατεύσουμε και αποκαταστήσουμε (κατά το δυνατόν!) το περιβάλλον – ταυτόχρονα δίδοντας ένα ταυτοποιητικό στίγμα και χαράσσοντας μιάν από τις διαστάσεις μιας ολιστικής θεωρήσεως.

Σε ένα κλίμα ουσιαστικής κοινότητας, μαζί με νεαρούς και παλαιότερους συναγωνιστές και τις οικογένειές μας, ξεκινήσαμε από το πρωί να καθαρίζουμε αυτό που δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει μολυνθεί!
Ανάμεσα σε γέλια, αστεία, φωνές και συντροφικότητα, ήταν εμφανής η απουσία των τοπικών δημοκρατικών «αρχόντων», οι οποίοι, όταν έμαθαν το ιδεολογικό πρόσημο των συμμετεχόντων, άλλαξαν δέκα χρώματα και δήλωσαν πως δεν επιθυμούν να βοηθήσουν.
Ευτυχώς, η τοπική κοινωνία — όπως συνηθίζεται στη δημοκρατία — δεν συμμερίστηκε τις απόψεις τους. Τοπικά καταστήματα μας χορήγησαν τεράστιες σακούλες σκουπιδιών, δεκάδες αναψυκτικά – ενώ η ενθουσιώδης ανταπόκριση κάποιων οικογενειών, που τυχαία βρίσκονταν στον χώρο την ώρα της δράσεως, μας ενδυνάμωσε τις ελπίδες για το μέλλον… Τελειώνοντας χαιρετηθήκαμε εγκάρδια με συναγωνιστές και φίλους. Έως την επόμενη φορά… (σύντομα)!

Γιὰ τὴν καθαρότητα τῆς Γῆς μας καὶ τὴν εὐγένεια τοῦ Αἵματος…

          …Ἐθνοκοινοτισμὸς τώρα!

Οὖτις